OFYR
  1. ico3 los te huur
  2. ico1 vanaf € 85
  3. ico2 compleet pakket

OFYR

Een smaakconcept dat past bij velen. Een favoriet met een aantrekkingskracht die het oergevoel naar boven brengt. Een ruw decor van vuur maar ook zeker verfijnd en luxe waar gewenst. Simpelweg lol maken bij het vuur. 

Dit smaakconcept zijn we begonnen in samenwerking met OFYR Nederland. De charmante ruwe buitenkeukens zijn een genot om mee te werken. De OFYR trailer met een doorsnede van maar liefst 1,5 meter is al op vele plekken geweest maar we gebruiken ook zeker de kleinere varianten. Wij verhuren dit concept als compleet pakket met alle benodigdheden en een doordachte culinaire invulling maar ook los om zelf te pionieren met deze geweldige buitenkeuken. We laten jou en je gasten kennis maken met alle bereidingstechnieken en sferen die bij de OFYR passen. Perfect inzetbaar bij jouw feestje thuis of op de zaak als je liever zelf aan het vuur staat. 

Naast dat wij graag met de diverse OFYR modellen werken op events zijn we er ook dealer van.  Neem contact met ons op voor meer informatie.

We zien dat je interesse hebt in dit smaakvolle concept. Wij staan te popelen om met jou in contact te komen. Bel of mail gerust op info@stijlwijzer.nl of 0613320191 of vul onderstaand formulier in. We komen er zo snel mogelijk op terug!

whatsapp icon