Recensies

Finch Dispute Resolution
Niets dan lof voor het geweldige team van Stijlwijzer! Zonder hen was het feest ter ere van het eenjarige bestaan van ons kantoor niet zo'n succes geworden! Jacqueline en Wouter zijn creatief én punctueel. Alles was tot in de puntjes verzorgd: van de uitnodigingen tot aan het vervoer naar de locatie en de sfeervolle aankleding. Door Stijlwijzer hebben wij (en al onze gasten) een 100% zorgeloze en geweldige avond gehad die we niet snel meer zullen vergeten! Veel dank!
Solar Nederland
Helaas afscheid moeten nemen van onze werklocatie en dit is prima begrepen door Stijlwijzer. Goed meegedacht en actief gehandeld, alles liep smooth en de de kwaliteit van catering was zeer hoog. Positief verrast door de uitstraling van de aankleding en top personeel. Hier doe ik graag zaken mee.
Angelique & Geert
Ons ‘samen 100’ feest was helemaal af. Wouter heeft, samen met zijn team van de Stijlwijzer, van een lege loods een geweldige en prachtige locatie gemaakt inclusief bar en loungegedeelte. Met doeken, verlichting en planten werd het geheel sfeervol aangekleed.
Het ontvangst van de gasten, met champagneboom, verliep vlot.
De bediening heeft oog voor wat er gebeurd en speelt hier handig en snel op in. De live-cooking geeft een extra dimensie aan het feest.
Het team van de Stijlwijzer weet goed hoe zij een concept tot in de puntjes moet organiseren.
Het is duidelijk dat hier mensen aan het werk zijn die goed op elkaar ingespeeld zijn en plezier uitstralen tijdens het werk. Wij, maar ook onze gasten, hebben enorm genoten tijdens het feest.
Het is zeker een aanrader om de Stijlwijzer je feest of evenement te laten organiseren. Succes verzekerd!
Jan en Joke
Wij hebben ons gouden huwelijksjubileum gevierd bij ‘t Huys op de Hei en het geheel laten verzorgen door Stijlwijzer.
Het was die dag snikheet, maar wat was het heerlijk vertoeven onder de platanen in de tuin. Ondanks de 32 graden was het zeer aangenaam.
Het feest is verlopen zoals we hadden gewenst.
De locatie, het personeel, het eten en drinken, in 1 woord fantastisch.
Onze gasten waren ook vol lof.
Bedankt voor de fijne samenwerking.
Bruiloft Laura & Koen
Wij hebben onze bruiloft gehouden bij 't Huys op de Hei en daarbij de volledige wedding planning en catering door de Stijlwijzer laten doen. En wat een goede keuze!
Wij hebben een sprookjesachtige dag gehad, het was ontzettend mooi en goed verzorgd! Jullie hebben onze verwachtingen overtroffen, het was fantastisch!

De locatie is al een plaatje, maar door jullie styling en gastvrijheid was het helemaal af. Daan had alles in de gaten en samen met de rest van het personeel werden wij als bruidspaar en alle gasten helemaal in de watten gelegd.

Alles is gelopen zoals we hadden gehoopt: prachtige ceremonie onder de bomen, heerlijk dineren op de buitenplaats (alles was even lekker en goed bereid) en een gezellige silent disco in de kas (wat was het gaaf!).

We willen iedereen van de Stijlwijzer nogmaals bedanken, en met name natuurlijk Jacqueline, Wouter en Daan.
Ton & Mieke
Heel hartelijk bedankt voor de prachtige middag bij Huys op de Hei.
Iedereen was dol enthousiast prachtige locatie schitterend verzorgt en ,n fijn team
Nogmaals "KEI" bedankt en tot over 10 jaar??
Peter&Ellen
Ook wij zijn door vrienden doorverwezen naar Wouter en het Team - De Stijlwijzer -. We hadden al goede aanbevelingen van vrienden ontvangen en kunnen nu aansluitend zelf met plezier en overtuiging melden dat onze positieve verwachtingen over een plezierige uitvoering en gezellige opluistering van ons Tuinfeest, (waarvan de aanvang op 19 Augustus in Plasmolen was), volledig bewaarheid zijn geworden. Alle communicatie tot aan de feestdatum was goed en ons Tuinfeest zelf werd uitgevoerd door chef-kok Wouter (die heerlijk eten verzorgde) en door Marcel die met bezielende inzet de drankjes aan de bar (en de door Wouter op smakelijk en kunstige wijze opgemaakte gerechten) als een rots “in de feestelijke branding”, op uiterst vriendelijke en onderhoudende wijze aan onze gasten uitserveerde. Chapeau voor deze twee professionele leden van De Stijlwijzer crew!, want hun sfeervolle aanpak maakte ons Tuinfeest tot een echt “Happy Feest” waar wij (en onze gasten) nog heel lang van zullen nagenieten. Dus ja..De Stijlwijzer is voor ons een echte aanrader voor iedereen die overweegt om een feest te geven, om net zoals wij het leven te willen vieren..! Groeten, Peter&Ellen-Plasmolen🐝🎶💥
Tuinfeest 100jaar Fred en Tamara
Via feestjecompleet.nl werden we op het spoor vsn Stijlwijzer gezet. We hadden geen betere partij kunnen wensen. Alles werd naar onze wensen geregeld, we werden volledig ontzorgd en onze gasten werden goed verzorgd en verwend. Ook toen het weer tegenzat, liet Wouter en zijn team merken dat we hier geen zorg over hoefden te hebben. Het eten was overheerlijk en we hebben alleen maar complimenten gekregen van de feestgangers. Nou Wouter, de complimenten zijn voor jou en je team! Jullie zijn fantastisch en wij kunnen iedereen aanraden om jullie in te huren bij een onvergetelijk feest. Ontzettend bedankt! Tamara en Freddy
On your line - Daniel Derks
Heel veel mooie en leuke reacties ontvangen! Heel mooi hoe alles erg soepeltjes liep en het mede daardoor echt een goed feest en een hele relaxte avond was! Thanks!
ANPV - Marcel van Doremalen
Graag wil ik ook jou nog bedanken voor de leuke dag van afgelopen maandag. Het was een bijzondere plek en het zag er fantastisch uit!
Bruiloft - Melanie & Rob
Lieverds! Dikke complimenten voor alles! Wat zag het er mooi uit! Beter dan op Pinterest 🤪😍❤ heeeeel erg bedankt! We hebben the best day ever gehad dankzij jullie. Een feestje waar nog heeeeel lang over nagepraat gaat worden!
Tuinfeest - Kim & Tjeerd
Wouter het was echt Fantastisch 🤩 niks anders dan lof voor jou en je team. Zo goed verzorgd en heerlijk eten 👌🏼 iedereen was zwaar onder de indruk!!
Kalfire - Beijko van Melick
Het was waanzinnig, top en jullie hebben het heel goed georganiseerd. De dealers en personeel waren zeer content en we hebben een zeer goede indruk achter gelaten. Ik ga vanavond ook een fles champagne opentrekken. Proost en tot het volgend feestje. 🥂
Bruiloft tuin - Niki & Gerard
Nogmaals onwijs bedankt voor de top organisatie!! Iedereen heeft genoten, en wij in het bijzonder! Het was een hele mooie dag en zijn door zoveel dingen zo enorm verrast, echt onwijs!! Dankjewel voor deze onvergetelijke dag🤗🌸
Tuinfeest - Jolan Muisers
Wat hebben we genoten. Ik ben nog steeds aan het nagenieten. Jullie hebben ons een prachtige avond bezorgd! De laatste gingen om 5.00 uur naar huis. Het was super geslaagd. Ook kreeg ik van iedereen een appje dat ze het zo bijzonder hadden gevonden. Complimenten aan jou en het team!
Glanzrijk Events - Annelies Mulders
Het was inderdaad een geslaagd feest. De feestzaal zag er super uit, een ware metamorfose. Het personeel van Slot Doddendael was ook helemaal enthousiast. Heel hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking.
VD Donk Transport - Ankie vd Donk
Het is goed verlopen allemaal zaterdag, veel positieve reactie; dat is altijd fijn terug te koren. Jullie hartelijk dank voor alle goede zorgen en perfecte organisatie en bediening (zeker ook nog doorgeven aan de jongens). Mochten we weer een keer een feestje hebben dan denken we weer aan jullie.
Bruidspaar ’t Huys op de hei - Yvette & Max
Hoi Jacqueline, Jullie ook heel erg bedankt voor het goed verzorgen van onze bruiloft. Het was een prachtige dag. Mvg Yvette en Max
Bece - Meindert Bos
Het is bijna een week geleden dat jullie het 50 jaar jubileumfeest hebben georganiseerd. In de afgelopen tijd heb ik van verschillende mensen ( en ook uit onverwachte hoeken) enorm vele complimenten gekregen over het feest. Unaniem vond iedereen het geweldig. Het eten vond iedereen top, de wijze waarop het werd gepresenteerd, de kwaliteit en ook de diversiteit…. iedereen was er door verrast. Het binnen en buiten met de tent en de wijze waarop alles was aangekleed en gestyled vond iedereen geweldig en zeker omdat er daardoor verschillende werelden ontstonden. De muziek deed precies wat je had belooft, het werd een feest en de we moesten zelfs keuzes maken om de boel niet uit elkaar trekken. Kortom, ik kijk er met enorm veel plezier op terug, jullie hebben de verwachtingen overtroffen. De liefde, de passie kwam overal in terug en wij zijn enorm blij met wat jullie hebben neergezet. En dat wij zo blij ben komt natuurlijk omdat alle mensen die aanwezig waren zo enorm hebben genoten. Nogmaals, bedankt!
Kalfire - Monique Geurtjens
De complimenten over het feest, de catering, de aankleding, de bediening en de organisatie stromen binnen. Iedereen is laaiend enthousiast. Dat kunnen jullie in je zak steken! Willen jullie de complimenten svp ook overbrengen aan alle medewerkers? We maken volgende week even een afspraak voor een evaluatie. Succes in Wassenaar!
Bruidspaar Wassenaar - Linde & Steven
Wauw! Wat was me dat een feest. Jacq, Wouter, een enorme dankjewel om dit allemaal waar te maken. Het eten was heerlijk. Ik heb van -tig mensen gehoord beste eten op een trouwerij ever.. Martijn, chapeau zoals ze dat op zn vlaams zeggen. Al die tenten, bars, muziek, wat een werk allemaal! Wij zitten met een enorme smile op het vliegtuig, ready for takeoff naar Italie. Dank aan het hele team! Great success. We zijn nog steeds enorm aan het nagenieten van onze prachtige dag. Echt alles was zo goed voor elkaar, nogmaals dank voor alle goede zorgen :):):)
Plaats recensie

Plaats je recensie