Stijlwijzer is dé creatieve partner op het gebied van eventontwikkeling en organisatie.

Stijlwijzer is dé creatieve partner op het gebied van eventontwikkeling en organisatie.

Het maakt ons elke dag gelukkig en trots om onze passie en ideeën te mogen delen en zo samen voor het beste resultaat te gaan.

Wij helpen graag om de mooiste en meest creatieve momenten te organiseren. Dat doen wij doormiddel van onze eigen ideeën en materialen. Wij verbinden onze passie voor eten en gastvrijheid in te gekke concepten en materialen, maar verwerken ook andermans talent hierin. 

Dat is dan ook dat wij samen met onze ambassadeurs (lees partners en leveranciers) de mooiste smaakconcepten ontwikkelen en in de praktijk brengen. We geloven er nou eenmaal in dat je niet in alles de beste kan zijn en niet alles alleen kunt. Onze passie voor food en beleving wordt met de dag sterker en zorgt dat we elkaar nog gekker maken om de leukste concepten en materialen te ontwikkelen. 

Ambassadeurs zijn voor ons belangrijk om onze smaakconcepten tot het beste niveau te brengen. Zo werken we met de beste toeleveranciers die net zo creatief en professioneel zijn als wij zelf, van tentenleverancier tot techniek. We genieten namelijk ook enorm van de passie van anderen en delen graag onze kennis om samen nog verder te komen in originaliteit van jou of jullie event. Samen blijven we verrassen.

Weekend bruiloft Carmen en James
woensdag 10 juli 2024
Erg blij met stijlwijzer.
We hadden een idee van verloop van het weekend in ons hoofd.
Dat heeft stijlwijzer helemaal zo uitgevoerd, zo als we dachten.
Helemaal top!
Een cocktailbar met een echte cocktailshaker, een heerlijk bbq.
En hele fijne personeel voor het hele weekend. Erg blij mee.
Groetjes, Carmen en James. Tot het volgende feestje.
50 Jarig huwelijksfeest
donderdag 04 juli 2024
Door de inzet van het team van Stijlwijzer is het een prachtige zondagmiddag in juni geworden bij Parc Buitengewoon! De prachtige tafelbloemetjes, aankleding, bediening met oog voor wat speelt, de opgewektheid, behulpzaamheid en vriendelijkheid van het team was fantastisch.
Heerlijk eten, 'live cooking vriendelijke koks' met de geur van gestookt hout :-) en het soepele verloop van het geheel heeft dit feestje echt gemaakt tot een prachtige herinnering!

Dank aan Jacqueline in het voortraject, Wouter, Pedro samen met de spontane meiden en heren in de bediening tijdens het feestje. Onze gasten waren ook allen vol lof en onder de indruk van het geheel.

Dus ja, mocht je overwegen de Stijlwijzer te benaderen voor een bepaalde gelegenheid of feest, raden wij dit zeker aan. Het is een bedrijf dat ont-zorgd en is prettig in communicatie en omgang met gasten.
Wij zouden het zo weer doen! Nogmaals dank aan jullie mensen op die mooie zondagmiddag.
Jullie hebben ervoor gezorgd dat in het bijzonder mijn ouders en wij er met een fijn gevoel op terug kunnen kijken.
Natasja
vrijdag 07 juni 2024
Onze trouwdag werd verzorgd door Stijlwijzer bij t Huys op de Hei. Ze hebben het fantastisch gedaan, zowel het contact vooraf, de afspraken waarin fijn meegedacht werd, als tijdens en na de bruiloft. Het eten was heerlijk, de gastheren superfijn, we hebben ondanks het weer een magische dag gehad. Dat kon ook op de locatie. We hebben nergens spijt van en zouden het zo over willen doen.
Lees/plaats recensies

We zien onszelf als de plek waar we samen de creatieve lat binnen events verleggen, elke dag weer. Anders dan anderen willen zijn en een beetje eigenwijs. Binnen deze plek ontwikkelen wij samen te gekke event concepten. Wij brengen de creatieve verbinding tussen culinair, decor & inrichting en gastvrijheid op jouw event naar een hoger niveau. Samen creëren we met onze concepten en materialen momenten die bij de gasten blijven hangen. 

Waar mag jij ons voor altijd voor bellen:
Als jij opzoek bent naar een creatief partner om jouw event in te richten en te ontwikkelen, maar ook als jij een partner voor ons denkt te zijn en ook gelooft dat je samen verder komt dan alleen. Onze klant verdient een eerlijk en het beste advies. Wij geloven dat je deze samen nog beter kan geven.

Bekijk ons werk Neem contact op

Stijlwijzer
Wouter Janssen
& Jacqueline Glaser
Stijlwijzer is dé creatieve partner op het gebied van eventontwikkeling en organisatie.
whatsapp icon