Stijlwijzer is dé creatieve partner op het gebied van eventontwikkeling en organisatie.

Stijlwijzer is dé creatieve partner op het gebied van eventontwikkeling en organisatie.

Het maakt ons elke dag gelukkig en trots om onze passie en ideeën te mogen delen en zo samen voor het beste resultaat te gaan.

Wij helpen graag om de mooiste en meest creatieve momenten te organiseren. Dat doen wij doormiddel van onze eigen ideeën en materialen. Wij verbinden onze passie voor eten en gastvrijheid in te gekke concepten en materialen, maar verwerken ook andermans talent hierin. 

Dat is dan ook dat wij samen met onze ambassadeurs (lees partners en leveranciers) de mooiste smaakconcepten ontwikkelen en in de praktijk brengen. We geloven er nou eenmaal in dat je niet in alles de beste kan zijn en niet alles alleen kunt. Onze passie voor food en beleving wordt met de dag sterker en zorgt dat we elkaar nog gekker maken om de leukste concepten en materialen te ontwikkelen. 

Ambassadeurs zijn voor ons belangrijk om onze smaakconcepten tot het beste niveau te brengen. Zo werken we met de beste toeleveranciers die net zo creatief en professioneel zijn als wij zelf, van tentenleverancier tot techniek. We genieten namelijk ook enorm van de passie van anderen en delen graag onze kennis om samen nog verder te komen in originaliteit van jou of jullie event. Samen blijven we verrassen.

Finch Dispute Resolution
woensdag 14 februari 2024
Niets dan lof voor het geweldige team van Stijlwijzer! Zonder hen was het feest ter ere van het eenjarige bestaan van ons kantoor niet zo'n succes geworden! Jacqueline en Wouter zijn creatief én punctueel. Alles was tot in de puntjes verzorgd: van de uitnodigingen tot aan het vervoer naar de locatie en de sfeervolle aankleding. Door Stijlwijzer hebben wij (en al onze gasten) een 100% zorgeloze en geweldige avond gehad die we niet snel meer zullen vergeten! Veel dank!
Solar Nederland
dinsdag 16 januari 2024
Helaas afscheid moeten nemen van onze werklocatie en dit is prima begrepen door Stijlwijzer. Goed meegedacht en actief gehandeld, alles liep smooth en de de kwaliteit van catering was zeer hoog. Positief verrast door de uitstraling van de aankleding en top personeel. Hier doe ik graag zaken mee.
Angelique & Geert
maandag 09 oktober 2023
Ons ‘samen 100’ feest was helemaal af. Wouter heeft, samen met zijn team van de Stijlwijzer, van een lege loods een geweldige en prachtige locatie gemaakt inclusief bar en loungegedeelte. Met doeken, verlichting en planten werd het geheel sfeervol aangekleed.
Het ontvangst van de gasten, met champagneboom, verliep vlot.
De bediening heeft oog voor wat er gebeurd en speelt hier handig en snel op in. De live-cooking geeft een extra dimensie aan het feest.
Het team van de Stijlwijzer weet goed hoe zij een concept tot in de puntjes moet organiseren.
Het is duidelijk dat hier mensen aan het werk zijn die goed op elkaar ingespeeld zijn en plezier uitstralen tijdens het werk. Wij, maar ook onze gasten, hebben enorm genoten tijdens het feest.
Het is zeker een aanrader om de Stijlwijzer je feest of evenement te laten organiseren. Succes verzekerd!
Lees/plaats recensies

We zien onszelf als de plek waar we samen de creatieve lat binnen events verleggen, elke dag weer. Anders dan anderen willen zijn en een beetje eigenwijs. Binnen deze plek ontwikkelen wij samen te gekke event concepten. Wij brengen de creatieve verbinding tussen culinair, decor & inrichting en gastvrijheid op jouw event naar een hoger niveau. Samen creëren we met onze concepten en materialen momenten die bij de gasten blijven hangen. 

Waar mag jij ons voor altijd voor bellen:
Als jij opzoek bent naar een creatief partner om jouw event in te richten en te ontwikkelen, maar ook als jij een partner voor ons denkt te zijn en ook gelooft dat je samen verder komt dan alleen. Onze klant verdient een eerlijk en het beste advies. Wij geloven dat je deze samen nog beter kan geven.

Bekijk ons werk Neem contact op

Stijlwijzer
Wouter Janssen
& Jacqueline Glaser
Stijlwijzer is dé creatieve partner op het gebied van eventontwikkeling en organisatie.