Mediterraans genieten
  1. ico3 los te huur
  2. ico1 prijs vanaf €185
  3. ico2 compleet pakket

Mediterraans genieten

Een smaakconcept herkenbaar door zijn eigen karakter, ‘Mediterraans genieten’ zegt het eigenlijk al; We gaan bourgondisch genieten samen met jouw gasten. Deze compleet zelfvoorzienende foodtruck setting die prima in te zetten is als ondersteuner binnen een groter event of zelfstandig voor een leuk feestje met een kleiner gezelschap.

ANNO 1972 is dit concept eigenlijk al begonnen. Geintje natuurlijk, dit is overigens wel de productiedatum van onze PIAGIO APE 501. Deze kleine bij zoals hij vroeger werd genoemd is compact maar heeft een enorme impact binnen een event. Hij wordt dan ook vaak ingezet als ondersteuning binnen events met een grotere groepsgrootte. Het afgelopen jaar heeft hij echter vooral toegevoegd bij intieme tuinborrels en kleinere events. Een sfeermaker pur sang. De Piaggio past prima in een luxe setting, al heeft onze voorkeur hem in zijn context te houden met gebruik van bistrosetjes en wijnvaten. De perfecte bourgondische setting. 

Gerechten en hapjes die eerder al uit deze foodtruck kwamen. Spaanse pinxtos, Iberico Bellota rechtstreeks van de poot gesneden, Paella vanuit een xl paella pan of Italiaanse bruchetta’s en verse pizza’s uit de houtoven.

We zien dat je interesse hebt in dit smaakvolle concept. Wij staan te popelen om met jou in contact te komen. Bel of mail gerust op info@stijlwijzer.nl of 0613320191 of vul onderstaand formulier in. We komen er zo snel mogelijk op terug!

whatsapp icon