Bruiloft  N&H

Bruiloft N&H

Een plek die zich leent voor een heerlijke overnachting, fijne tussenstop tijdens een fietstocht maar zeker ook voor de mooiste bruiloften. Naast de meest buitengewone accommodaties is de locatie voorzien van enkele bijzondere plekken waar menig bruidspaar wel het ja-woord zou willen geven aan elkaar.

Zo ook Nina & Haske, die ervoor gekozen hebben om de gehele bruiloft inclusief overnachting voor hun gasten in stijl door ons te laten verzorgen op deze locatie. Het gevoel van een ongewongen samenzijn met naasten, de enige vereiste in de aankleding was het gebruik van discoballen; een zomers bohemian festival was het resultaat. Prachtig weer, fijne gasten, een buitengewone setting met als resultaat een (eindelijk) getrouwd bruidspaar en deze prachtige plaatjes door Louise Boonstoppel Fotografie. Leuk om te lezen is nog onderstaand blog bij Girls of Honour.

We zien dat je interesse hebt in dit smaakvolle concept. Wij staan te popelen om met jou in contact te komen. Bel of mail gerust op info@stijlwijzer.nl of 0613320191 of vul onderstaand formulier in. We komen er zo snel mogelijk op terug!

whatsapp icon